Let op: Het Retro Warenhuis is per 12 april 2019 gesloten. Wij verwerken geen orders meer. Bedankt als je ooit klant was!

 

Een link met Het Retro Warenhuis

Natuurlijk vinden we het leuk als je bij ons bestelt. We proberen ons assortiment zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Maar, soms zit het er gewoon even niet tussen. Of zoek je iets wat helemaal niet in ons assortiment past. Met het groeiende overzicht hieronder proberen we je verder op weg te helpen. Ook met ons linken? Neem contact op!  

Relatiegeschenken

In een goede relatie is het geven en nemen, zeggen ze wel eens. Ok, misschien vooral geven ;-). Door af en toe iets extra's te geven, laat je merken dat een relatie belangrijk voor je is. Dat geldt niet alleen in je privé-leven, maar ook bij zakelijke relaties. De producten in ons Retro Warenhuis zijn vaak leuke cadeautjes. Maar als je hier nét niet kan vinden wat je zoekt, kijk dan eens bij HP Promogifts. Zij hebben héle leuke geschenken. Niet alleen voor je klanten, maar ook voor je eigen personeel. HP Promogifts weet hoe belangrijk het is op het juiste moment met de juiste attentie voor de dag te komen. Kijk op hun site: hppromogifts.nl. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk nog meer Relatiegeschenken, zoek naar duurzame relatiegeschenken of bekijk deze promotieartikelen.

Retro zonnebril van hout

De trend van dit moment: een zonnebril van hout. Ziet er 'retro' uit, maar is tegelijkertijd helemaal hip. De voorkant van het montuur is meestal gemaakt van kunsttof, maar de pootjes zijn van bamboe, een materiaal dat je tegenwoordig steeds vaker ziet. Voor houten zonnebrillen zit je bij Woodtrend.nl goed! Het is één van de grootste webshops op het gebied van houten zonnebrillen.Bekijk de collectie: bezoek Woodtrend.

Retro vind je ook in de kringloopwinkel

Zoek je een leuke toevoeging aan je interieur? Of een uniek cadeau? Kijk dan eens in de kringloopwinkel bij jouw in de buurt. Als voorbeeld hier de website van de kringloopwinkel van Rotterdam. Daar kom je vaak de leukste retro spullen tegen. Of, als het niet alleen oud lijkt, maar echt oud is, noem je het vintage.

Reproducties van oude kaarten

Dit is onze ándere webwinkel: Historischekaart.nl. Hier maken we reproducties van oude kaarten en plattegronden. Vooral van Nederlandse steden. Want wat is er nou leuker dan kijken hoe de stad er vroeger bij lag? Wat is er veranderd, en wat is er in de loop der jaren eigenlijk precies hetzelfde gebleven? Originele oude kaarten zijn zomaar 200 tot 400 euro per stuk. Dan is een reproductie een stuk betaalbaarder: de prijzen beginnen hier bij enkele tientjes.

Drukwerk nog steeds populair

Het lijk tegenwoordig wel of iedereen alleen maar e-mails verstuurd, maar wist je dat adverteren via drukwerk nog steeds heel populair is? Heb je bijvoorbeeld een winkel en wil je meer klanten of bezoekers bereiken? Of heb je een open dag van de sportclub of scouting? Folders zijn nog steeds hét middel om in een groot gebied te zorgen voor een zeer direct contactmoment. Met een opvallende opmaak, goed drukwerk en een betrouwbare bezorging , kun je een grote aanloop van klanten verwachten. Lees meer over drukwerkverspreiding.

Bruiloft organiseren? Het begint met de mooiste trouwkaart

Trouwen: dan deel je het mooiste moment van je leven met je familie en vrienden. En daarbij hoort natuurlijk de meest originele en smaakvolle trouwkaart. Op www.kaartjes-fabriek.nl kun je je huwelijkskaart personaliseren met je eigen teksten en lettertypes. Na het bewerken kan er een persoonlijk proefkaartje besteld worden. Je hebt keus uit prachtige papiersoorten, namelijk; Mat wit, Linnenpersing en Parelmoer.  Zo krijg je een goede indruk van de kwaliteit. Kortom: zoek je een trouwkaart? Kijk dan nu bij www.kaartjes-fabriek.nl/trouwkaarten

Ook een webwinkel beginnen?

Ben je geïnspireerd geraakt door onze gezellige, aantrekkelijke webwinkel? En loop je stiekem met plannen rond er zelf ook één te beginnen? Dan kunnen we maar 1 ding zeggen: begin gewoon en ga het avontuur aan! Technisch gezien moet je zeker eens kijken bij Shoptrader: een goed startpunt als je een webwinkel wilt starten.

Badkamerverlichting en buitenverlichting

Weet je waar wij het eerste aan denken als het woord 'retro' valt? Aan lampen! Daarom hebben we zelf aardig wat lampen in de collectie, die helemaal retro zijn, of zeker een retro tintje hebben. Maar wat nu als je specifiek iets zoekt voor de badkamer? Dan moet het aan goede veiligheidseisen voldoen vanwege het mogelijke vocht in de badkamer. Of je nu iets fris en moderns zoekt, of gaat voor een wat meer retrolook, begin eens op deze pagina met badkamerverlichting. Of misschien ben je op zoek naar buitenverlichting?

Overige links