Reviews, recensies en ervaringen met Het Retro Warenhuis

Als je iets bestelt in Het Retro Warenhuis, moet het natuurlijk wel gewoon goed zijn! Daarom willen we graag weten of het bevalt. We sturen al onze klanten een paar dagen nadat de bestelling verstuurd is, een berichtje. Daarin vragen we of alles naar wens was, of dat er nog dingen zijn die we beter kunnen doen. En die pakken we dan aan, want wat beter kan, doen we graag beter. Veel mensen typen ons een enthousiast antwoord. Leuk om te lezen! Een selectie publiceren we op deze pagina.  Wil je trouwens meer weten over de mensen achter deze webwinkel, lees dan ons verhaal.

Review typemachine

Reviews via Webwinkelkeur

Sinds mei 2018 verzamelt Webwinkelkeur namens ons onafhankelijke reviews. Klik hier om deze te lezen. De oudere reviews staan hieronder.

Bart Mastenbroek, Delft:

"Ik ben zeer tevreden en enthousiast om weer eens wat anders te bestellen bij jullie. En ja alles met versturen is goed gegaan. Ook maak ik al een beetje reclame voor jullie omdat al een hoop mensen mij vroegen waar ik de bestelauto vandaan heb. Inieder geval zal je nog wel eens een bestelling van mij krijgen." - April 2018.

Fred Scheringa, Harderwijk:

"Levering was in alle opzichten prima! De klok was helaas wat kleiner dan ik in gedachten had... Niet goed naar de maten gekeken. Desondanks heeft deze een mooi plekje in de woonkamer gekregen. Mijn complimenten voor jullie site en ik kom zeker nog eens terug!" - April 2018.

Tanja op 't Ende, Schiedam:

"Ja, ik ben tevreden. Prima verpakt, de tol zag er keurig uit. Wel was deze kleiner dan verwacht maar dat komt omdat ik de afmetingen niet goed had bestudeerd. Ik zou zeker weer opnieuw iets bij jullie bestellen mocht dit nodig zijn. Dank voor de service."- April 2018.

Josee Weel, Medemblik:

"Wat een leuk persoonlijk mailtje met de vraag of ik tevreden ben met de bestelling. Geen standaard mail... Ik ben heel blij met de bekers die ik besteld heb. Was al een tijdje aan het zoeken naar de geschikte beker, en jullie site trok m'n aandacht. Rustig en overzichtelijk met allemaal leuke spullen!! Wat ik ook zo leuk vond was dat jullie in de mails met de verzendtussenstand vermelden op de bakfiets het pakket naar het postkantoor te brengen. En ook de mannen en vrouwen van Post NL ff benoemd. Het maakte de bestelling leuk levendig, en dat er zorg aan word besteed. Ik zag zo de bekers al gaan hahaha. Kreeg er daardoor nog meer zin in de bekers. Zit nu aan de koffie en heb de eerste beker in gebruik, helemaal leuk!! Koffie smaakt nog lekkerder…. ;) Succes verder met jullie webwinkel en vast nog eens tot een volgende keer." - April 2018.

Michelle Verdoolaege, Bergen op Zoom:

"Ik heb de producten vorige week binnen gekregen, een dag al nadat ik het besteld had! Hartstikke snel dus. Ik ben er alleen maar heel blij mee, super gave producten. Ik heb geen negatieve punten????" - April 2018.

Lianne, Mariënvelde:

"Ik ben zeer tevreden, over alles. Netjes verpakt... Leuk artikel. Ik zou zeggen, ga zo door!!!!" - Maart 2018.

Nathalie, 's-Hertogenbosch:

"Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Mijn bestelling is snel geleverd en goed verpakt. Leuke webwinkel! Aanrader en ik ga vast weer terugkomen." - Februari 2018.

Arnola Lens, Breda:

"Ik heb vandaag mijn mokken ontvangen. Ik ben er superblij mee. Ik wil jullie bedanken voor de snelle bezorging en ik heb met plezier jullie mails gelezen." - Februari 2018.

Nelly van Lunteren, Buren:

"Ik heb mijn bestelling afgelopen zaterdag precies op de afgesproken datum ontvangen. Het pakket was goed ingepakt, zat alleen een gat in de doos, maar dat zal wel bij Post NL gebeurd zijn, daar gaan ze niet al te zachtzinning met paketten om. Ik ben zeer tevreden hoe het verlopen is met de bestelling en de producten staan heel leuk in mijn keuken." - Februari 2018.

José Lussing, Vlissingen:

"De broodtrommel hebben wij in goede staat ontvangen. Hij was precies de maat die wij zochten en ziet er erg leuk uit. Verder ging het vanaf de bestelling heel goed en was het pakje volgens wens in huis. Ik zou u aanraden bij anderen." - Februari 2018.

Nathalie Traats, Roosendaal:

"Super tevreden! Netjes op tijd geleverd, goed verpakt. En heel belangrijk, in het echt nog mooier dan op de website. Bestel binnenkort zeker weer, heb nog zoveel nodig voor in ons nieuwe huisje. Van mij mogen jullie het assortiment wel uitbreiden!" - Februari 2018.

Carmen de Waal, Mijdrecht:

"Zoals gevraagd hierbij mijn mening en ervaring met Het Retro Warenhuis. Ik was blij verrast toen ik jullie website tegenkwam op internet. Mooie retro items die perfect in mijn gerestylede retro keuken passen. Ditmaal heb ik gekozen voor een blauwe retro wandklok. De bestelling verliep naar wens en de klok werd snel bezorgd. De klok was goed verpakt waardoor hij zonder krasje of wat dan ook aankwam op mijn adres. De prijs/kwaliteit verhouding is prima, en ik zou andere mensen zeker aanbevelen als ze geïnteresseerd zijn in dit soort leuke spulletjes. Ga zo door, en ik hoop op nog meer aanbod op jullie website, ik zal deze dan ook zeker regelmatig bezoeken." - Februari 2018.

Philip Passchier, Gent (BE):

"Ik ga binnen enkele weken verhuizen en ik wil een modern interieur creëren met een vleugje retro. Ik vond het heel leuk om Het Retro Warenhuis tegen te komen, ik heb vooral rode retro elementen ingebracht in mijn interieur (rode ventilator, rode kookwekker, rode stoelen, rode waterkoker...) ,dus voor de finishing touch was het leuk kiezen in de retro winkel. Ik vind het heel positief dat jullie met kleuren werken (maakt het makkelijk) en ik was al reeds 2 maal heel tevreden over de levertijd, kwaliteit en verpakking (al mag er in de verpakking iets minder karton zitten, ik weet dat het goed beschermt maar misschien iets teveel.. Laat dit het enige minpuntje zijn en ik ben een heel tevreden klant. Ik ben ook zot van de reclameborden, reeds 2 besteld, die met de frietjes voor boven mijn frietketel en die met de chocolade voor in mijn toilet. Ik heb dan ook een gezelschapsspelletje gekocht om in de retro te kunnen spellen met de nichtjes, heel leuk!!! Had je nog een retro Honda Civic gehad in blik dan had ik die zeker gekocht!" - Februari 2018.

Tess Lenzer, Pulle (BE):

"Ik ben heel tevreden met de vlotte levering en ook de mooie broodtrommel die wij aan onze dochter geven voor haar verjaardag. Ze zal er erg blij mee zijn! Het is een mooie site waar je prachtige retro artikelen kunt bestellen. Heel veel succes met jullie warenhuis." - Januari 2018.

Eline Mahler, Haalderen:

"Heel blij met de broodtrommel, fluitketel en kookwekker. De spullen waren al binnen een paar dagen in huis. Alles was goed verpakt. De kookwekker was in de verkeerde kleur geleverd. Maar na een telefoontje was het snel geregeld, de juiste kleur werd alsnog opgestuurd en was snel in huis. De "verkeerde" kookwekker mochten we houden. Daar gaan we iemand anders heel blij mee maken. Wat een service! Ik ben erg tevreden over de service en beveel jullie aan iedereen aan!" - Januari 2018.

Rita Scholtens, Sappemeer:

"Ik ben heel tevreden met de levering van de vingerhoedjes. Ze zagen er mooi uit, goed verpakt en snel in huis. Ik had ze voor mijn schoonmoeder besteld en die was er erg blij mee." - Januari 2018.

Greetje de Jong, Sneek:

"Ik ben heel tevreden met de vlotte levering en ook de mooie broodtrommel die wij aan onze dochter geven voor haar verjaardag. Ze zal er erg blij mee zijn! Het is een mooie site waar je prachtige retro artikelen kunt bestellen. Heel veel succes met jullie warenhuis." - Januari 2018.

Marja, Oudenhoorn:

"Ik ben helemaal tevreden, eigenlijk met alles; de kookwekker (in 2e instantie dan maar daar kan niemand wat aan doen) maar ook vooral met de service, snel, duidelijk en vriendelijke benadering. Kortom, super!! Ik zou niet direct weten wat er beter kan, sterker nog er komen nog meer bestellingen van me aan. Nog 2 kookwekkers o.a. omdat ik graag kook en regelmatig 3 verschillende gerechten met verschillende kooktijden tegelijk maak; superleuk 3 van die kookwekkers op de koelkast!" - Januari 2018.

Samantha van Dijkhuizen, Ermelo:

"Alles was top! Het bestellen overzichtelijk en makkelijk, snelle levering op de afgesproken tijd, en het product ook super verpakt!!" - Januari 2018.

Margreet van der Knaap, Schiedam:

"Ik ben erg blij met het emaille bord. Het was goed verpakt en netjes aangekomen per post. Op julie site staan erg leuke dingen en ik ga zeker nog wat bestellen." - Januari 2018.

Corrie van der Ham, Leerdam:

"Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht. Helaas was er weinig keuze in wekkers, omdat er verschillende uitverkocht waren. Ik had het wel leuk gevonden als ik wat meer keuze had gehad. Maar de wekker die ik nu bij jullie heb gekocht is wel goed. Ik vond de prijs van de wekker aan de hoge kant, maar ik begrijp dat dit komt omdat het wel een exclusief exemplaar is. De kwaliteit: tja, made in China betekent veel plastic. Zo is dat tegenwoordig. Omdat ik wat ouder ben kan ik de tijd nog herinneren dat deze wekkers  van metaal werden gemaakt. Heel wat degelijker. De emaille voorraadpotten zijn helemaal naar de zin. De prijs/ kwaliteitverhouding vind ik goed. De zending was keurig stevig, stootvast verpakt. Goed om te weten dat jullie dozen en vulmateriaal hergebruiken. Ga zo door!  De levertijd was snel: de volgende dag had ik de zending in huis. Prima! Helaas was de wekker stuk. Na een mailtje werd er meteen een nieuwe opgestuurd. Met een retoursticker voor de wekker die stuk was. Die kon ik in dezelfde doos retoursturen. Fijn, dat dit zo snel ging! Als het uitkomt zal anderen zeker op jullie site attenderen." - Januari 2018.

Wilma de Beer, Diessen:

"Ik ben tevreden n.a.v. mijn bestelling. Alles netjes verpakt, leertijd snel genoeg wat mij betreft. De levering was eerst niet helemaal goed, maar na mijn telefoontje hebben jullie het snel en handig opgelost." - Januari 2018.

Alice, Amsterdam:

"Jullie zijn lekker snel. Ik ben heel tevreden. Het blik is mooi afgewerkt, gaat makkelijk open en sluit goed. Het was uiteraard niet zo'n handige keus, een theedoos met maar 4 vakjes voor grootverbruikers van thee, maar we hebben iets met Ot en Sien, eigenlijk vooral met Ot en Sien in Indië, en er was niet veel beters te vinden online. Hout lijkt leuk. Het wordt alleen zo vies in de keuken. Juist de onderkant moet makkelijk schoon te houden zijn. Prijs, kwaliteit, verpakking, levertijd en contact toen ABN een storing had waardoor ik niet kon betalen (weet ik achteraf), allemaal helemaal goed. Als iemand ernaar vraagt zal ik zeker positief over jullie bedrijf berichten maar ik begin er zelf niet over. Heel hartelijk bedankt." - Januari 2018.

Peggy Slangen, Echt:

"Ik heb heel lang gezocht naar mini dienbladen voor het serveren van koffie en thee. Ik had er ooit eens in Frankrijk gekocht en eindelijk bij jullie gevonden, voor een acceptabele prijs en met een leuk design. Door de suggesties ook nog een leuke theedoos gekocht. De levering ging snel, duidelijk en goed/stevig verpakt. Ik kom zeker nog eens terug en zou jullie dus ook zeker aanbevelen bij anderen." - Januari 2018.

Esther van den Oudenalder, Rotterdam:

"Was een snelle levering en keurig verpakt. Ik vind de bekers prachtig. Super kwaliteit. Passen erg goed bij ons interieur. Zit alweer over mijn volgende aankoop na te denken. Ik wil al die retro bekers wel!!!!" - Januari 2017.

Joke Kroon, Ter Aar:

"Mijn bestelling snel en goed verpakt ontvangen. De bekers zijn erg mooi. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Intussen blijf ikzelf ook "neuzen" op jullie site." - December 2017.

Lieke Maatman, Raalte:

"Erg tevreden! Ik was al lange tijd op zoek naar een site waar leuke, nostalgische spullen verkocht worden. Er is bijna te veel keuze! De levertijd was prima, zoals aangegeven. En de persoonlijke mailtjes kan ik ook zeker waarderen. Ik zal hier vast nog weer iets kopen!" - December 2017.

Yolanda Vrolijk, Rotterdam:

"De spullen die ik besteld had zijn snel geleverd en waren goed verpakt. Ik vond het fijn om op de hoogte gehouden te worden over de levering etc. Op de site is voldoende keus." - December 2017.

Marc Paulissen, Tilburg:

"Ik ben zeker goed tevreden, nette website, snel, overzichtelijk en mooie producten. Netjes op tijd bezorgd en goed verpakt. Het product is prima, in verhouding tot de prijs. Ik zal ook zeker jullie webwinkel aanbevelen bij anderen" - December 2017.

Manon Calicher, Elst:

"Ga zo door! Dik tevreden en ik kom zeker nog eens shoppen!" - December 2017.

Sjer Colier, Maastricht:

"Alles is tot tevredenheid gegaan. Verpakking, levertijd, etc. alles was goed geregeld. Als je op zoek bent naar retro spullen zijn jullie zeker een goed adres. Veel succes met de zaak." - December 2017.

Silvia Barendregt, Den Haag:

"Mijn bestelling is prima aangekomen. Keurig verpakt en snel geleverd. Fijne feestdagen gewenst." - December 2017.

Niek Deugd, Ridderkerk:

"Ik ben zeer tevreden over de service en producten die jullie aanbieden. De Vespa is van zeer mooie kwaliteit en ook de poster is erg mooi, zelfs het papier is 'retro'!! De manier van verpakken vind ik een perfecte service die zelfs meer bedrijven mogen gaan doen. Alles bij elkaar ben ik dus zeer tevreden en zal ik zeker de site in de gaten blijven houden op nieuwe artikelen!" - December 2017.

Tessa Wolfkamp, Nijverdal:

"De retro theedoos van Aap, Noot, Mies bevalt erg goed! De bestelling verliep prima en ik had het product met twee dagen. Heel positief vond ik dat ik het kon laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt, altijd handig. Het product was prima verpakt in een ruime verpakking met bescherming binnenin. Jullie site was eerder niet bij mij bekend, maar ik zal jullie zeker aanbevelen als iemand retro producten zoekt." - December 2017.

Peter en Marion van der Meer, Breukelen:

"Wij hebben de bromtol bestemd als sinterklaascadeau voor onze kleinzoon in goede orde ontvangen. Jullie website is duidelijk en overzichtelijk. Wij vonden ook de toonzetting in de mailtjes aardig! Het pakket werd enigszins vertraagd bezorgd, maar dat zal zijn oorzaak wel hebben in de extra drukte rondom Sinterklaas. De bromtol is leuk, wel wat klein..... Prijs is o.i. wel wat aan de hoge kant, maar onze kleinzoon was er blij mee." - December 2017.

Dorien Slaats, Eindhoven:

"Alles was keurig verpakt en de blikken platen waren erg leuk. Leuke winkel!" - December 2017.

Fred Brandhorst, Zoetermeer:

"Bij toeval bij jullie terecht gekomen voor het VW busje. Ik vond sowieso de weergave op de site perfect en inderdaad zo is die ook aangekomen. Goed verpakt en onbeschadigd. Bedankt voor de snelle levering." - December 2017.

Mila van Geesink, Den Haag:

"Ik ben blij met de Cabanaz melkbekers die ik bij jullie heb gekocht. Ze zijn door de stevige verpakking helemaal in tact en op tijd aangekomen. Dank voor de goede zorgen en de sympathieke manier waarop jullie zaken doen. De melkbekers waren elders wel goedkoper te vinden, maar jullie hadden de meeste kleuren (individueel te koop) op voorraad." - November 2017.

Marieke, Berkel en Rodenrijs:

"Als je 43 wordt, weet je echt niet meer wat je voor je verjaardag moet vragen. Tot ik jullie collectie modelauto’s tegen kwam. Als een 2CV fan (ik heb ook een echte!) werd ik helemaal blij van de Eendjes die jullie hebben. Het was wel even een dobber om een keuze te maken. Toen ik er twee van mij man mocht uit kiezen werd het al wat makkelijker, maar natuurlijk staat er nog één in jullie shop die nog op mijn verlanglijst staat. En wat zijn ze in het echt ook geweldig. Intussen hebben ze een mooi plekje gekregen in de huiskamer. Dank ook voor de snelle leverring en wat een goed idee om verpakkingsmateriaal te her gebruiken." - November 2017.

Corrie van Slooten, IJmuiden:

"Ik ben zeer tevreden, kleur en broodtrommel was precies wat ik er van verwachtte. Snelle levering, beetje moeilijk het afhaaladres in de Waarderpolder te vinden. En ja ik zou jullie zeker aanbevelen bij anderen." - November 2017.

Rianne Tielens, Stevensweert:

"In zeer goede staat en snel ontvangen. Prima service! ben heel blij met mijn aankoop!" - November 2017.

Sandra Samuels, IJsselstein:

"We zijn erg tevreden met de mooie retroklok. De prijs- kwaliteit verhouding is oké. De klok was goed verpakt. Kortom hartstikke tevreden met alles! Ook hebben jullie een leuke website. Succes en ook bedankt." - November 2017.

Marieke Jager, Zwolle:

"Ik ben enorm tevreden. Producten zijn boven verwachting. Verzending was snel en communicatie erg prettig. Enige minpuntje was dat de Facebook korting niet werkte voor de gratis verzending*. Ik ga zeker opnieuw bestellen bij jullie." - November 2017.

*De gratis verzending is uiteraard inmiddels alsnog toegekend.

Marja Vergeer, Sint-Michielsgestel:

"Jullie spullen waren heel snel bezorgd en erg goed verpakt. Ik had verschillende mokken en twee emaille schalen en we zijn er heel blij mee!" - November 2017.

Tiny Tuijp, Volendam:

"Op zich tevreden wat de levering betreft. Wat ik alleen tegen vind vallen is hoe het reclamebordje er in het echt uitziet. Op de foto lijkt hij mat, maar is in werkelijkheid glanzend. Daar moet je van houden. Dat is het enigste  minpuntje." - November 2017.

Ger Knijn, Midwoud:

"Ik ben zeer tevreden over de klok en de werkwijze van jullie bedrijf, klantvriendelijk, betrokken, kortom een echte aanrader!" - Oktober 2017.

Annemarie Kanon, Enschede:

"Ik kan niks anders zeggen dan 'ga zo door'. Super service met een persoonlijke touch, leuk assortiment en een gezellige webshop. Super blij mee! Staat onwijs leuk in onze boerenkeuken van ons landelijke huis. Even weer terug in de tijd!" - Oktober 2017.

Anja Haarnack, Almere:

"Het is prima gegaan. Netjes verpakt  en goed afgeleverd. Hele leuke mokken. Ja hoor wij zijn tevreden. Echt niets op aan te merken." - Oktober 2017.

Marianne Melissen, Amersfoort:

"Ik ben zeer tevreden met mijn spulletjes. Levering, verpakking was allemaal ok. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij anderen." - Oktober 2017.

Michelle Reijnst, Dordrecht:

"Genoeg keus, niet teveel om keuze te kunnen maken, maar ook niet te weinig, dat je maar 1 kan kiezen. Lekkere stevige blikken en waarvoor ik het wilde gebruiken past er perfect in. Goed verpakt, goed beschermd tegen beschadigingen, super!" - Oktober 2017.

Angela Smorenburg, Houten:

"Wij zijn erg tevreden met ons artikel maar ook met de snelle service en de klantvtiendelijkheid. Het eerste product werkte niet naar behoren en binnen no time zonder enkele moeite kregen we een nieuwe opgestuurd. Deze werkt uitstekend. Ik zal jullie dan ook zeker aanraden bij andere mensen." - Oktober 2017.

Wilma Meijer, Vogelenzang:

"Ja, ik ben tevreden. Ik vind de artikelen op jullie site erg leuk. De pot was weer prima verpakt, net als de vorige keer de klok en de kookwekker. Ik hoop dat jullie doorgaan met het snuffelen naar steeds weer nieuwe spullen, zodat wij kopers bij jullie terug kunnen blijven komen. Ook jullie persoonlijke aanpak is een compliment waard. Dat maakt kopen bij jullie haast hetzelfde als naar de winkel gaan. De levertijd is dik in orde net zoals de prijs/kwaliteit verhouding. En jullie aanbevelen bij anderen? Dat heb ik inmiddels al lang gedaan. Bedankt weer voor de goede zorg." - Oktober 2017.

Joop, Wateringen:

"Helaas een broodtrommel ontvangen die gedeukt was bij ontvangst. Hij was helemaal goed ingepakt, desondanks zat er toch een deuk in. Hier hebben jullie positief op gereageerd en het is prima verholpen door een nieuwe toe te sturen die helemaal vlekkeloos was. Een mooie aanschaf. De levertijd van de eerste duurde erg lang, maar dit was ivm vakantie. Omdat het een verjaardagscadeau was, was dit wat mij betreft een beetje jammer. Maar daar maak ik me niet zo druk over. Iedereen heeft vakantie nodig. Al met al dus positief. Ik zou jullie aanbevelen." - Oktober 2017.

Mieke Geraerts, Opglabbeek, België:

"We krijgen sinds kort elke dag verse melk van de koe van de buren en deze melkkan is hier perfect voor. Levering was helemaal in orde en we zijn tevreden over de kwaliteit. De buurvrouw is alvast jaloers." - Oktober 2017.

Ewout Scholten, Culemborg:

"Ik heb niets aan te merken. De bestelling kwam goed verpakt aan en het bestellen en leveren ging ook goed. De bestelling was wat ik zocht. Mocht ik weer iets aparts zoeken dan zal ik jullie website ook weer bekijken." - Oktober 2017.

Nellie Schnebelie, Arkel:

"De zending was zeer correct ingepakt, niks kapot. Ben ook zeer tevreden over de mails, met name over de verzending. De theekannetjes staan heel leuk op mijn aanrecht." - Oktober 2017.

Marina Willems, Borger:

"Ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop. Goed verpakt en grappig op de hoogte gehouden dat het pakketje onderweg was. Niks op aan te merken... ga vooral verder." - Juli 2017.

Stefanie Bakx, Hoofddorp:

"Ontzettend blij met de aankopen! Alles was heel netjes verpakt en snel bezorgd. Ik ga zeker vaker een bestelling plaatsen en jullie aanbevelen. Ga zo door!" - Juni 2017.

Tony Van den Driessche, Bornem:

"De levering was tip top in orde. Geleverd binnen 24 uur. Netjes verpakt. Geen minpunten gevonden. Bedankt voor de goede service." - Juni 2017.

Judith Runsink, Groningen:

"Ik ben helemaal blij met m'n fluitketel. Heb hem nog niet gebruikt want hij is voor in m'n VW bus haha ga er woensdag mee op pad. Levering etc helemaal top!" - Juni 2017.

Joke Buijs, Woerden:

"Het bestelde artikel was er best snel en was prima verpakt, het kon door de brievenbus, dat was top! Het ziet er prima uit, ik ben heel tevreden en zou Het Retro Warenhuis zeker aanbevelen!" - Juni 2017.

Marlous van der Velde, Groningen:

"Zeker ben ik tevreden. De mokken waren goed verpakt en snel bezorgd... en precies wat ik er van had verwacht!" - Juni 2017.

Inge Appelhof, Ens:

"Ik ben heel erg tevreden. Alleen als thee drinker worden de emaille bekers toch wel erg heet en vind ik het prettiger om er koude dranken in te doen en dat gaat prima. Met een stenen vloer en twee jonge kinderen zijn de bekers een uitkomst. Het emaille bordje hangt nog niet op zijn plek maar staat al wel op het aanrecht tegen de muur. Nog een paar dingen "tegenkomen" en dan kunnen ze op de schouw van de afzuiger." - Juni 2017.

Astrid Lukkien, Enschede:

"Ik ben uiterst tevreden over jullie bedrijf. Niet allen is mijn broodtrommel prachtig, maar het was keurig verpakt. Daarnaast is alles snel en netjes geregeld. Mijn dank daarvoor en ik zal zeker jullie site weer bezoeken!" - Juni 2017.

Elroy van der Meer, Sneek:

"Ik ben zeker tevreden met mijn aankopen en zal zeker terug keren naar jullie site! De levertijd en de wijze waarop de producten waren ingepakt was ruim voldoende. Zeker niet lastig om alles snel uit te pakken en te bekijken." - Juni 2017.

Ingrid Smit, Oss:

"Alles in goede orde ontvangen. Ik zou jullie zeker wel aanbevelen, ik ben tevreden en blij met mijn bekers." - Mei 2017.

Liesbeth, Arnhem:

"Ik ben zeker tevreden over de bestelling, om blij van te worden! Alles is keurig in goede staat aangekomen, leuk ook dat jullie old school verpakken in oude kranten*, veel gezelliger dan van die hippe luchtbedjes van plastic... Prijs kwaliteit in orde, geleverd conform wat jullie beloofden. Kortom, erg enthousiast vanuit Arnhem, ga zo door!" - Mei 2017.

*Reactie van Het Retro Warenhuis: Wij hergebruiken zoveel mogelijk het verpakkingsmateriaal waar we onze voorraad in ontvangen. Soms oude kranten, soms luchtkussens, soms complete dozen.

W. K., Hei- en Boeicop:

"We zijn heel tevreden over de geleverde bestelling. Alles was goed verpakt en de kwaliteit is goed zoals ik wel had verwacht. Ook de levertijd was prima. Samengevat zijn we dus erg te spreken over jullie producten en de overzichtelijke en duidelijke site. We zouden deze site zeker aanbevelen bij anderen." - April 2017.

Tiny Rausch, Alphen aan de Rijn:

"Graag wil ik even mijn dank uitspreken voor de snelle en verzorgde levering van mijn bestelling. Ik was op zoek naar een ouderwets leesplankje voor mijn kleindochter, en dit was precies wat ik zocht. Het plankje was precies zoals het op de site was afgebeeld. Wat ik prettig vond waren de mails die ik ontving ivm mijn bestelling waarin vermeld werd hoever men was met de verzending." - April 2017.

Chantal Manenschijn, Nijverdal:

"Blij met de bestelling. Netjes en super stevig verpakt. Netjes op de aangegeven datum ontvangen. Nogmaals bedankt ook voor de leuke actie met de kortingscode." - April 2017.

Carolien Bonekamp-van Thiel, Apeldoorn:

"Ik heb het pakje keurig ontvangen. Het is nog mooier dan op de foto. Het was goed verpakt, dus ik ben helemaal tevreden." - April 2017.

Jolanda Hoogeveen, Emmen:

"Helemaal tevreden! Ziet er mooi uit! Zeer goed verpakt en snel verstuurd! Dik tevreden!" - April 2017.

Bas van der Heiden, Barendrecht:

"Alles prima verpakt. Artikelen zoals omschreven. Leuke collectie. Aan te bevelen." - April 2017.

Helma Verkoijen, Venray:

"Wij hebben de bestelling in goede orde ontvangen, we zijn er heel erg blij mee. Snelle levering, prima verpakt.Ik zal jullie zeker aanbevelen aan anderen. Jullie hebben hele mooie spulletjes!!" - Maart 2017.

Inge Zinkstok, Assen:

"Ben erg tevreden. Prijs/kwaliteitsverhouding is top. Wat ik heel fijn vond was dat ik het tijdstip van levering van tevoren wist. Het pakket zag er netjes uit en ik zal jullie bedrijf zeker aanbevelen aan anderen." - Maart 2017.

Jessica Vervoort, Horssen:

"Ondanks dat ik wat voorwerpen terug heb gestuurd (omdat het gewoon niet was wat ik had verwacht) ben ik zeer tevreden! Levering is snel genoeg en alles zat goed verpakt, de prijs kwaliteit verhouding is ook goed. Ik zou jullie zeker aanbevelen als iemand op zoek is naar retro voorwerpen in huis!" - Maart 2017.

Henrike Meelenhorst, Hattem:

"Over alles super tevreden!!!!" - Maart 2017.

Stef Vries, Edam:

"Ik ben zeer tevreden met de levertijd. Alles was keurig en zeer goed verpakt tegen eventuele beschadigingen tijdens transport. De fluitketel en vergiet waren precies wat ik zocht!" - Februari 2017.

Lenny Veenstra, Huizen:

"Ik was op internet op zoek naar de Aap Noot Mies-placemat en heb die bij jullie gevonden. Ik bedank jullie hartelijk voor de snelle levering! De placemats zijn van goede kwaliteit en precies zoals ik had verwacht. De doos was wel wat groot voor de 4 placemats. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Vriendelijke groet van een tevreden klant." - Februari 2017.

H. Stekelenburg, Utrecht:

"Mijn bestelling (het Aap Noot Mies-leesplankje) is keurig op tijd en onbeschadigd aangekomen. Het was een verlaat verjaardagscadeautje voor mijn vrouw, die in haar jeugd met dit systeem heeft leren lezen. Zij kan de hele tekst nog steeds uit haar hoofd opzeggen. Omdat zij zich als vrijwilliger bezighoudt met het Nederlands leren aan anderstaligen, was zij extra blij met het cadeautje en heeft het dan ook direct gebruikt. Ik vind de persoonlijk gerichte manier, waarop de hele begeleiding en afwikkeling verliep, zeer aangenaam. Trouwens, een erg leuk idee dat Retro Warenhuis. Ik wens jullie dan ook veel succes." - Februari 2017.

Rebecca Geers-Bethlehem, Brunssum:

"Ik ben blij met de zwarte retrowekker die ik bij u besteld heb. Bij levering was hij netjes verpakt en de levertijd was prima. De omschrijving op uw website is heel duidelijk en volledig en ik vond het fijn dat er duidelijke foto’s waren die je goed kunt inzomen. Zo weet je precies wat je bestelt. Ik zou u zeker aanbevelen bij anderen." - Februari 2017.

Michelle Beurskens, Nijmegen:

"Ik ben heel erg blij met mijn 'tweedekansje', de groene retro broodtrommel. Ik vind het heel goed dat jullie deze producten ook verkopen (voor een mooi prijsje), zodat ook producten met een klein gebrek niet weggegooid hoeven te worden. Op de site hadden jullie heel duidelijk aangegeven wat de kleine gebreken waren aan de broodtrommel en ze vallen mij nauwelijks op! Hij was binnen een dag bezorgd en zat goed verpakt. Ik ben dus zeer tevreden met mijn aankoop!" - Januari 2017.

Lizette Ekkelkamp, Ommen:

"Ik ben zeer tevreden over het leesplankje dat ik bij jullie gekocht heb. Eigenlijk vind ik alles prima, en ik zou jullie zeker aanbevelen bij anderen." - Januari 2017.

Hetty Vermeer, Middelburg:

"Dank jullie wel voor de vlotte verzending van de fluitketel en klok. Alles is heelhuids aangekomen, jullie hadden de spullen voortreffelijk verpakt. Met name de fluitketel past heel leuk in mijn B&B, zowel wat betreft de kleur als de stijl. Daar heb ik wel meer dingen staan die net even anders zijn. Ik heb wel het handvat vast moeten zetten, ik hoop dat hij stevig blijft zitten, een ketel met heet water en een los handvat is geen gewenste combinatie. Ik heb uiteraard niet elke week iets nodig, maar zal jullie bij anderen aanbevelen." - Januari 2017.

Addy Geschiere, Tilburg:

"Ik ben zeer tevreden. Precies wat ik zocht. Het was zeer snel bezorgd en netjes ingepakt. Ik heb uw webwinkel al bij mijn favorieten gezet. Ik zou u zeker aanbevelen bij familie en vrienden." - December 2016.

Maya Janssen, Assen:

"Ik ben erg tevreden. Korte levertijd, netjes verpakt, mooi product." - December 2016.

Bert van Dam, Naarden:

"Beste mensen, we zijn dik tevreden. Niet goedkoop maar wel een heel origineel cadeau, snel geleverd, precies wat we mochten verwachten. We bevelen u zeker aan." - December 2016.

Jenny van Leeuwen, Zoetermeer:

"Ik ben erg tevreden met mijn bestelling en het afhandelen. Het was allemaal goed geregeld. Ik was al een tijdje op zoek naar de placemats. Wens jullie veel succes en misschien tot ziens." - December 2016.

Inja Frickel-Schoofs, Cuijk:

"Ik ben erg blij met de door mij gekochte artikelen. De fluitketel is echt fantastisch! De blikken zijn een sinterklaas cadeau, zelf vind ik ze super. De dag na mijn bestelling had ik het al in huis, kan niet sneller toch. Ook de service, telefonisch, toen er iets mis ging met betalen, prima. Wat betreft het aanbod. Ik ben erg van de retro dus wat mij betreft mag het aanbod altijd uitgebreid worden." - December 2016.

Kim Verhoef, Valkenswaard:

"Ik ben heel tevreden over jullie levering. Snelheid waarmee spullen in huis waren was echt super. Jammer genoeg had de broodtrommel tijdens de reis wat schade opgelopen, maar ook daar hebben jullie super op gereageerd. Of 50% korting en product houden of terug sturen en een nieuwe ontvangen. Ook ging de communicatie daarover fijn en vlot. Ik had wel verwacht dat het reclame bord groter was geweest, maar dat ligt aan mezelf want volgens mij stonden er wel afmetingen bij dus daar kunnen jullie niets aan doen. Ga zo door, echt super leuke site." - December 2016

Netie Nijholt, Brunssum:

"Bedankt voor de snelle en goede afhandeling van mijn bestelling. Alles was netjes verpakt en afgeleverd. De prijs was ook in orde. Dus ik ben heel tevreden en ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn familie en vrienden." - December 2016

Eveline Hagenbeek, Amsterdam:

"Ik ben verliefd op mijn retro fluitketel! Hij is prachtig blauw, kwam snel aan en was heel goed verpakt. De hendel zat een beetje los, maar die heb ik zelf vastgeschroefd." - November 2016

Joyce Haerens, Schoondijke:

"Bestelling super snel en netjes binnen gekregen. Voordien nog een telefoontje omdat het adres niet compleet was. Zeer tevreden over de service.v" - November 2016

Piet Vermeulen, Hoogvliet:

"We hebben het keurig op tijd ontvangen en zijn zeer tevreden over het artikel. Vooral de kleinkinderen vinden het prachtig." - Oktober 2016

Joyce, Apeldoorn:

"Ik kan jullie zeggen dat ik zéér tevreden ben met mijn aankoop. De levertijd was supersnel, de verpakking keurig. Ook de prijs is prima. In de toekomst bestel ik zeker vaker en ik zal jullie aanbevelen." - Oktober 2016

Bert van Dam, Naarden:

"Beste mensen, de prijs/kwaliteit is prima. Het product voldoet in alle opzichten aan onze verwachtingen. De levertijd viel tegen maar dat wisten jullie al. Verpakking prima. En ik zal jullie zeker bij anderen aanbevelen." - Oktober 2016

W.J.B., Groningen:

"De levertijd was snel en ik heb jullie al aanbevolen bij een vriendin, die vingerhoedjes verzamelt! De Aap Noot Mies-placemats zijn inmiddels met veel plezier door ons in gebruik genomen. Dat jullie navraag doen en dat er geantwoord kan worden via diezelfde mail, vind ik zeer positief. Ga zo door en nog heel veel succes. Doordat ik de placemats, waar ik al langer naar op zoek was (heb ook exemplaren met Ot en Sien van Cornelis Jetses) in MAX-magazine zag, kwam ik jullie Retro Warenhuis op het spoor." - Oktober 2016

J.A. de Swart, Utrecht:

"De placemats in goede orde ontvangen! Deze zijn zeer in de smaak gevallen bij een nicht uit Amerika, die voor vakantie weer eens in Nederland was. Daar zij in Nederland is geboren en het AAP NOOT MIES plankje van de lagere school nog kende was het voor haar dus bijzonder leuk! Vind zelf ook veel dingen leuk met deze afbeeldingen! Een familie-lid uw adres doorgegeven om eventueel te bestellen." - Oktober 2016

Arthur Herrewijn, Brielle:

"Ik ben zeer tevreden met de snelheid van de te leveren klok, het zat netjes verpakt. Ik ben tevreden met de prijs/kwaliteit van de klok en staat erg leuk aan de wand. Ga zo door met jullie webshop en misschien tot ziens als ik weer iets van mijn gading vindt." - September 2016

Rikus Wesseling, Rietmolen:

"De levering was helemaal zoals een levering behoort te zijn. Ik zal het zeker niet nalaten om jullie aan te bevelen in mijn omgeving." - Juli 2016

Fenna de Vries, Borculo:

"Ja, ik ben tevreden! Prima verpakking, snelle levering en het belangrijkste: een ontzettend leuke oranje retro-wekker. Jullie staan inmiddels bij mijn favorieten." - Juli 2016

Susan Pantlin, Culemborg:

"Wij zijn zeker tevreden met het kinderpicknickmandje. Nu maar afwachten wat het kleinkind er zelf van vind! Prijs/kwaliteit goed en verpakking zeer goed. Levertijd prima, wij waren niet thuis en gelukkig bij de buren afgegeven. Wij zouden jullie zeker aanbevelen bij anderen." - Juni 2016

Marjolein, Hilversum:

"Ik ben helemaal tevreden met mijn theeketeltje en jullie snelle levering. Het was netjes verpakt (en ik kan wel waarderen dat jullie tweedehands doosjes gebruiken) en ook jullie website ziet er mooi uit. Als mensen zouden vragen waar ik het theeketeltje gekocht heb zou ik jullie zeker noemen." - Mei 2016

Huub van Bemmelen, Amsterdam:

"Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit/prijs/levering. Keurig op tijd zoals beloofd. Kan niet beter bedankt." - Mei 2016

H.M. Booij-Keijzer, Berkel-Enschot:

"Alles is positief. De kwaliteit is goed, de verpakking was perfect. De levertijd heel vlot. Ik zou u zeker bij andere aan bevelen." - Mei 2016

J. R., Roosendaal:

"Ik vind dat er op jullie ‘warenhuis’ heel leuke spullen staan, vandaar ook mijn bestelling. Ik heb reeds met anderen gesproken wat er allemaal te vinden is, dus wie weet... Succes verder." - Mei 2016

Rikus Wesseling, Rietmolen:

"Na een klein foutje (levering van 1 i.p.v. 2 theedoosjes) hebben jullie het in 3 dagen perfect opgelost. Ik ben helemaal tevreden. Succes gewenst met het runnen van de webwinkel." - Mei 2016

Cindy Both, Berkel en Rodenrijs:

"Ik ben tevreden. Product was zeer snel geleverd, zonder beschadigingen." - Januari 2016

Wijna Doore, Vegehel:

"Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling, en zal het aanbevelen in mijn kennissenkring. Heel veel succes met jullie Retro Warenhuis!" - Januari 2016

Derk ter Meulen, Bathmen:

"Zeer  tevreden over het geheel." - November 2015

Marco van der Nat, Stadskanaal:

"Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten. Ook de leveringstijd is zeer goed. Zal Retro Warenhuis zeker aanbevelen." - November 2015

Anke Wiegmans, Haarlem:

"Wij zijn zeer tevreden over de geleverde producten. Ze  zijn keurig verpakt aangekomen. Wij hebben uw bedrijf reeds meermalen bij anderen aanbevolen. Wij zijn in elk geval tevreden en wensen u veel succes voor de toekomst." - November 2015

Caroline Willemse, Den Haag:

"Ik ben tevreden over mijn aankoop. De prijs/kwaliteit is in orde. Het pakketje was netjes verpakt en op tijd geleverd. Ik zou het zeker aanbevelen bij anderen." - November 2015

Laura Kuiper-Couvert, Winkel:

"Prijs/Kwaliteit verhouding is prima. Verpakking was óók prima. Levertijd was snel en werd correct afgeleverd door Post.nl. Ik heb en zal in de toekomst jullie site aanbevelen bij anderen. Het is al leuk om op jullie site te kijken wat er te koop is. De koekblikken die ik bij jullie heb gekocht gaan naar een jong gezin in Tsjechië. In de grandmothers bakery blik heb ik alle opgespaarde koekvormpjes van Blue Band gedaan, ik vind het leuk om de koekvormpjes op die manier cadeau de doen aan dat gezin. Het blik met de AAP-NOOT-MIES plaatjes verstuur ik met een ronde Hollandse kaas erin. Ik weet zeker dat de Tsjechische oma van de kinderen koekjes gaat bakken en die kunnen dan in het mooié Hollandse aap-noot-mies- blik. Ik hoop dat jullie een goede Sinterklaas en Kerst omzet zullen draaién. " - Oktober 2015